Međimurje Press
Grad PrelogSport+

„Najfletniji i najstekliji“ ove godine u Prelogu Hrvoje Belinić!

Šezdeset i sedam automobila, natjecalo se ove godine, na stazi između Preloga i Otoka, u konkurenciji autoslalom utrke „Fletni i stekli“.

U organizaciji Auto karting kluba ‘DS Racing’ iz Preloga, a uz pomoć Grada Preloga i Turističke zajednice Grada Preloga, u subotu 7. svibnja, u Prelogu se održala automobilistička slalom utrka, pod nazivom ‘2. Fletni i stekli Autoslalom Prelog 2022.“. Utrka je vožena na stazi dugoj 1500 metara, na cesti između Preloga i Otoka, a bodovala se za Prvenstvo Hrvatske u autoslalomu, Centralno europsko zonsko prvenstvo te Otvoreno prvenstvo Zagreba.

Samo otvaranje održano je na startu utrke, natjecanje je otvorio saborski zastupnik i gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek, a  prisutne je pozdravio i predsjednik Auto karting kluba DS Racing Prelog Davor Belić. Svečanosti otvaranja nazočili su i predsjednik Gradskog vijeća, Đuro Ujlaki, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa, zatim Leo Crvić, direktor discipline autoslaloma Hrvatskog auto karting saveza te članovi i organizatori iz Auto karting kluba DS Racing Prelog.

Naslov ukupnog pobjednika osvojio je ove godine Hrvoje Belinić, a nagrade su najboljima uz predstavnike organizatora i Grada Preloga, podijelili i predstavnici tvrtke Šestan Busch d.o.o. iz Preloga, koji su pripremili i posebnu nagradu, specijalno napravljenu kacigu za ovu priliku.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja