Međimurje Press
Policija

Blagoslov djelatnika i prostorija Policijske uprave međimurske

Kapelan policijske kapelanije “Sveti Franjo Asiški” za područje Policijske uprave međimurske blagoslovio je djelatnike i radne prostorije

U utorak, 5. siječnja 2020. godine kapelan policijske kapelanije “Sveti Franjo Asiški” za područje Policijske uprave međimurske, vlč. Vjekoslav Vidaček, blagoslovio je djelatnike i radne prostorije Policijske uprave međimurske.

Blagoslovu je uz djelatnike koji svoje radne zadaće obavljaju u ustrojstvenim jedinica Policijske uprave međimurske prisustvovao i načelnik Policijske uprave, Ivan Sokač sa suradnicima.

Prilikom molitve i obraćanja vlč. Vidaček podsjetio je kako blagdan Božića označava najveći događaj koji se dogodio na zemlji, rođenje Isusa Krista te uputio molitvu:

“Vječni Bože, ti očinskom ljubavlju neprestano izlaziš ususret ljudskim potrebama. Stanovnike ovoga doma pozvao si da te slijede kao vjernici i članovi tvoje Crkve. Molimo te da na njih i na ovaj njihov dom izliješ obilje svoga blagoslova, a sve koji se ovdje budu susretali u kršćanskoj ljubavi i poštovanju posveti darom svoje milosti da ustraju u tvojim zapovijedima. U trenutcima kušnje i trpljenja, u duševnim i tjelesnim bolima, udijeli im svoga Duha  da u vjeri vide tvoju prisutnost u ovome domu te susretnu pogled koji tješi i pokazuje radost zajedništva s tobom.”

Na kraju svog obraćanja kapelan je policijskim službenicima, kao i svim zaposlenicima zaželio mir i dobro u novoj godini te puno uspjeha u predstojećim izazovima.

Ovom prilikom načelnik Sokač, svim zaposlenicima zaželio je sretnu i uspješnu 2021. godinu te da ih u ova teška vremena prati obilje zdravlja i mira. U svom obraćanju naglasio je:
“Godina na izmaku pred sve nas stavila je odgovorne i naporne zadaće na koje smo svojom profesionalnošću i predanošću u radu uspješno odgovorili.”

Foto: PU međimurska

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja