Međimurje Press
Policija

U sklopu terenske nastave nastave međimurske policajce posjetilo je 40-tak učenika drugih razreda

Danas, 10. ožujka 2020. godine u posjet Policijskoj upravi međimurskoj u sklopu terenske nastave koja je planirana u školskom kurikulumu došlo je 40-tak učenika drugih razreda Osnovne škole Orehovica.

Mladim gostima i njhovim učiteljima u pratnji, dobrodošlicu je zaželjela policijska službenica Ureda načelnika te ih potom povela na šetnju prostorijama Policijske uprave.

Službenica Odjela za upravne poslove upoznala je mališane s načinom izrade osobnih dokumenata (osobne iskaznice, putovnice i vozačke dozvole), a djeca su pritom osjetila i dio svakodnevne radne atmosfere.

U dvorištu Policijske uprave prometni i interventni policajci pripremili su i prezentirali rad s raznom opremom i službenim vozilima, a koja svakodnevno koriste prilikom obavljanja službenih zadaća. Ujedno, na zanimljiv način opisali su im kako izgleda jedan radni dan policijskog službenika.

Posjet je zaključen druženjem uz razgovor o dojmovima. Oduševljena ovim posjetom djeca su prihvatila poziv policijskih službenika da ponovno posjete Policijsku upravu međimursku.

(rg)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja