Međimurje Press
Općine

Danas izvršen tehnički pregled Dječjeg vrtića Zvončići u Selnici

VELEBNO ZDANJE, JEDAN OD NAJLJEPŠIH VRTIĆA IZGRAĐEN U HRVATSKOJ!

Nakon pet godina Selnica se može pohvaliti investicijom koja omogućuje klincima tog područja najviši standard predškolskog odgoja.

Povodom završetka gradnje Dječjeg vrtića “Zvončići”, načelnik općine Ervin Vičević nadahnito je napisao na svojoj FB stanici:

“Izuzetno sam ponosan i sretan da se moja ideja ostvarila. Izuzetno težak i zahtjevan put prošli zadnjih 5 godina. Sredstva dobiti težak je posao i ne smije biti greške. Hvala svima, projektantu Bojan Perhoču, izvođaču TEAM GRAĐENJE, nadzornom inženjeru Stjepanu Debelcu. Hvala Darko Horvatna potpori cijelo vrijeme. Hvala premijeru Plenkoviću i HDZ Vladi RH koja je otvorila proces povlačenja sredstava nakon apsolutne nesposobne SDP vlade koja u 2 godine nije uspjela povući gotovo nikakva sredstva. Time nam je učinjena nemjerljiva šteta zbog porasta cijene izvođenja čime nam je svaki projekt odnosno izvođenje poskupilo i do 40%. Selnica završava 2. veliki projekt i krećemo u završnicu pripreme 3. velikog projekta, a to je Vatrogasni dom Selnica, poklon DVDu Selnica koji to apsolutno zaslužuju. Hvala još jednom svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovom projektu”.

(mp)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja