Međimurje Press
Nekategorizirano

Radovi na ugradnji sustava navodnjavanja na igralištu NK “PLAVI” u Peklenici!

Danas, 11. siječnja 2023. godine, gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak i direktor tvrtke Agrico sistemi j.d.o.o. potpisali su Ugovor o izvođenju radova na ugradnji i instalaciji sustava navodnjavanja nogometnog terena na igralištu NK “Plavi” Peklenica u iznosu od 15.570,05 eura. Potpisivanju ugovora prisustvovali su gradonačelnik Dražen Srpak sa suradnicima, direktor tvrtke Agrico sistemi j.d.o.o. Mladen Matjačić, predsjednica Mjesnog odbora Peklenica Ivana Maltarić, član Mjesnog odbora Peklenica zadužen za sport Franjo Novinić, predstavnik NK “Plavi” Peklenica Mihael Zamuda.

Grad Mursko Središće vodi brigu o tome da se sva naselja razvijaju ravnomjerno. Jako je važna aktivnost Mjesnih odbora koji surađuju s Gradom Mursko Središće i oni zapravo sugeriraju potrebe za realizacijom određenih manjih komunalnih zahvata, a isto tako i ulaganja u kvalitetu življenja po svim segmentima.

Kroz više godina kapitalnim donacijama iz gradskog proračuna uređene su prostorije NK „Plavih“, izgrađena je nadstrešnica, revitaliziran je travnjak, izrađena fasada na sportskom objektu, Grad je pomogao u nabavci kosilice.

Radovi na ugradnji sustava navodnjavanja biti će završeni početkom travnja 2023. godine, a prema mogućnostima proračuna osigurati će se stavka i za uređivanje kvalitetnije rasvjete na nogometnom terenu.

(GMS)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja