Međimurje Press
IT

Bogati popusti za kraj mjeseca u Huwei servisnim centrima

Huawei se odlučio dodatno približiti hrvatskim korisnicima nudeći im popravak ili osvježavanje svojih pametnih telefona po promotivnim cijenama. Svi korisnici koji posjete odabrani Huawei servisni centar svakog zadnjeg četvrtka, petka ili subote u mjesecu imaju na raspolaganju besplatnu zaštitnu foliju za zaslon njihovog uređaja, kao i 20 posto popusta na vanjamstvene popravke.

Pametni telefoni danas su brojnim korisnicima najvažniji alat i postali su nezamjenjivi dio svakodnevice. No, uz tako čestu upotrebu, dolazi i do neželjenih oštećenja kao što su slomljeni zaslon ili ogrebotine. Potaknuti takvim situacijama, u Huaweiju su odlučili svim korisnicima ponuditi 20 posto popusta na sve popravke van jamstvenog roka do 25. do 28. veljače.

Također, danas veliki broj korisnika pametnih telefona zaslone svojih omiljenih gadgeta štiti zaštitnim folijama. Takve folije štite zaslon uređaja od grebanja, ali i pružaju dodatni sloj zaštite pri padu. U Huaweijevim Insignum servisnim centrima u Splitu i Zagrebu moguće ih je nabaviti po cijeni od 80 kn, no korisnicima je ova usluga potpuno besplatna ukoliko se odluče posjetiti Huawei servisni centar zadnji četvrtak, petak ili subotu u mjesecu.

Atraktivne cijene zasigurno će potaknuti brojne korisnike na korištenje usluga popravka i rješavanje problema koje dugo odgađaju, poput slomljenog zaslona. Međutim, kako bi kvaliteta usluge bila na najvišoj razini i pružila osjećaj sigurnosti u trenutnoj situaciji, Huaweijevi tehničari svaki popravljeni uređaj podvrgavaju postupku čišćenja i dezinfekcije korištenjem posebne dezinfekcijske kutije uz koju cijeli postupak traje tek jednu minutu.

Ponudu u sklopu Huaweijevih dana servisa moguće je iskoristiti kod sljedećih partnera:

Insignum d.o.o. Zagreb – Centar Kurelčeva ul. 4

Insignum d.o.o. Zagreb – Vrbani Rudeška cesta 146

Insignum d.o.o. Split – Ul. Petra Zoranića 1

Osim što na domaćem tržištu ovom ponudom pokazuju brigu za korisnike, u Huaweiju su ovaj tjedan u Kini predstavili i svoj najnoviji preklopni pametni telefon Mate X2 kojim pokazuju predanost inoviranju. Također, na domaćem tržištu kompanija odnedavno ima novi pametni telefon – Mate 40 Pro. Riječ je o flagship uređaju koji donosi se ističe dizajnom, moćnim Space Ring sustavom kamera na poleđini, ali i prvim 5-nanometarski integriranim 5G čipsetom koji osigurava dovoljno snage za sve zadatke, uz još bolji multitasking i energetsku efikasnost. Najnoviji Huawei pametni telefon moguće je pronaći u ponudi prodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 8.999 kn.

Luka Bojić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja