Međimurje Press
GlazbaShowtime

Kim Verson, Kristina Gita Kavran, Studio suvremenog plesa TEUTA, Svetomartinske mažoretkinje i Dorotea Prosnik!

I ove godine Dječji festival MALI MEF stvara svijet dječje mašte kroz pjesmu, ples i radost. Kao i svih prethodnih godina nosi prefiks međunarodnog festivala, a 13 na natječaju odabranih sudionika, nastupiti će s autorskim pjesmama.

Neki od njih vole se vraćati u Čakovec za dane Porcijunkulova pa će zadnji dan mjeseca srpnja odzvanjati veseljem i nastupima za koje se s nestrpljenjem pripremaju, ali i posjetom mnogobrojnim sadržajima koji se u isto vrijeme događaju u glavnom gradu Međimurja.

Gošća programa bit će i Kim Verson koja će ujedno promovirati novi sofisticirani album za djecu i mlade “Digni ruke do neba” koji nosi jednu lijepu priču o odrastanju, školskim brigama, uvažavajući različitosti, prvim simpatijama, ranim životnim snovima te bezbrižnom djetinjstvu.

I pobjednica velikog MEF-a ove godine Kristina Gita Kavran talentirana Međimurka briljantnog glasa, gošća je malih pjevača klinaca i klinceza. Pobjednička pjesma “Luda luda”, kojom je  osvojila publiku i može se naći na svim digitalnim servisima, a od nedavno i na američkom tržištu.

Publici u dvorani Centra za kulturu predstaviti će se i Dorotea Prosnik prošlogodišnja pobjednica Malog MEF-a, ovoga puta sa skladbom Marka Tomasovića „Ako zvijezda padne“ koja na YouTubu ia preko pola milijuna pregleda.

U revijalnom dijelu predstaviti će se TEUTA studio suvremenog plesa iz Čakovca, grupa koja njeguje suvremeni plesni izričaj i koja okuplja  preko 70 plesača u dobi od 4 do 23 godine.

Svetomartinske mažoretkinje zasigurno će razgaliti publiku. Ove godine obilježavaju svojih 18.godina, a osvajačice su mnogih zlatnih medalja na mažoret natjecanjima.

DOĐITE I UŽIVAJTE U RAZDRAGANOM DRUŠTVU 31. SRPNJA U DVORANU CENTRA ZA KULTURU S POČEKOM U 19 SATI.

Ulaz je slobodan!

(mp)

 

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja