Međimurje Press
Najave

Zajednički koncert Marka Kutlića i Matije Cveka u pulskom Kaštelu 11. kolovoza!

Predvodnici mlađe generacije, sjajni pjevači Marko Kutlić i Matija Cvek, još su prošle godine predstavili zajednički hit “Zaplesala je s ljetom”, nakon čega su nekoliko puta udružili snage i na koncertima. Na veliko zadovoljstvo publike ovi glazbenici za nekoliko dana ponovno pripremaju koncertni spektakl, i to u pulskom Kaštelu 11. kolovoza ove godine!

Jedan od najprepoznatljivijih i najboljih mladih vokala u regiji, karizmatični pjevač Marko Kutlić iza sebe već ima niz hitova, a svakom novom pjesmom dopire do sve šireg kruga publike. “Budi moja noć”, “Suviše sam njen”, “Uz nju” te posljednja pjesma “Budiš me”, s kojom se predstavio na Splitskom festivalu, samo su neki od hitova koji će odjekivati pulskim Kaštelom 11. kolovoza. Marko iza sebe ima nekoliko važnih priznanja, od kojih je jedno upravo ono s ovogodišnjeg Splitskog festivala, gdje je osvojio drugo mjesto prema glasovima stručnog žirija.

Matija Cvek glazbenik je čija je prepoznatljivost jedna od najbrže rastućih na hrvatskoj glazbenoj sceni. Polovicom travnja prošle godine izdao je debitantski album “Izbirljivo i slučajno”, koji se već u prvom tjednu našao na broju jedan najprodavanijih albuma. S pjesmom “Ptice” osvojio je prvo mjesto na 68. Zagrebačkom festivalu, snimio je hit s Eni Jurišić “Trebaš li me”, a publiku je osvojio i pjesmama “Visina”, “Praviš me ludim” te “Probudi se”. Dobitnik je i dvije nagrade Porin – one za najbolji pop album i za najbolju mušku izvedbu. U pulski Kaštel dolazi sa svojim bendom The Funkensteins s kojima izvodi kako autorske pjesme tako i covere pjesama funk, pop i R&B izvođača poput Bruna Marsa, Stevieja Wondera, Dina Dvornika i Michaela Jacksona.
Ulaznice za koncert Marka Kutlića i Matije Cveka u pulskom Kaštelu možete nabaviti u sustavu  Entrio.

Ceplin Media

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja