Međimurje Press
Vijesti

Oštećen auto, a Plodine nemaju kamere na parkingu!

Pismo čitateljice nakon nemilog događaja na parkingu PLODINA

ŠTO DA SE DOGODI NEŠTO GORE OD OŠTEČENJA AUTOMOBILA?

Molim gospođu koja je jutros na parkingu Plodina u Čakovcu oštetila moj parkirani auto i otišla s mjesta događaja da mi se javi i da kao ljudi riješimo ovo. Oštetila mi je cijelu lijevu stranu auta i šteta nije mala.
Očevici su je vidjeli, upravljala je crvenim Kia Sportage autom, ČK registracije. Pokušala se sparkirati lijevo od mene, ali je zakačila auto i dobro ga oštetila. Nakon toga je otišla s parkinga. Najgore od svega je što Plodine nemaju snimanje parkinga kamerom.
Na mjestu događaja bila je policija i napravila očevid. Oni će pokušati pronaći počiniteljicu. Ako je pronađu, dobit će kaznu i zbog napuštanja mjesta nesreće.
Osim što je grozno što netko samo ošteti tuđi automobil na parkingu i ode, cijela priča je još gora zbog toga što veliki prodajni lanac kao što su Plodine uopće nema kamere prema parkingu, čak niti onu koja snima ljude koji ulaze u dućan. Ovu informaciju su mi rekli u trgovini, da jednostavno nema snimanja izvan prostora dućana. Jer da ima, kamera bi snimila događaj i bilo bi puno lakše ući u trag počinitelju. Moj auto je bio parkiran odmah nasuprot glavnog ulaza.
A vas dobre ljude molim da šerate ovaj post jer stvarno nije u redu da netko ovo napravi i samo ode. Svjesna sam da je mala šansa da se sama javi, ali nadam se da si je premislila. Pogotovo jer se sve može riješiti preko police AO. Evo, hvala svima unaprijed.
Marija Maček

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja