Međimurje Press
Vijesti

U petak se otvara i tržnica u Prelogu

Stožer civilne zaštite Međimurske županije temeljem najnovije upute Nacionalnog stožera u kojoj županijski Stožeri daju suglasnost za rad tržnica, nakon što dobiju zapisnik o ispunjavanju sigurnosnih uvjeta za zaštitu prodavača i kupaca sukladno uputama Stožera civilne zaštite RH, a koji je obavljen od strane inspektora,  dao je suglasnost tržnici u Prelogu da od petka, 10. travnja 2020. započne s radom. Stožer civilne zaštite Međimurske županije napominju da temeljem zapisnika i pregleda tržnice napomenuto je da tržnica u Prelogu udovoljava higijenskim, sanitarnim i epidemiološkim uvjetima u skladu s Uputom Nacionalnog stožera civilne zaštite. Zahtjev je odobren, a tržnica u Prelogu od petka, 10. travnja 2020. godine bit će otvorena te će biti dozvoljena prodaja voća, povrća i cvijeća iza vozila, na malo.

Radno vrijeme tržnice u Prelogu je od 8 do 11 sati, a na tržnicu će se propuštati maksimalno 10 kupaca. Poslije zatvaranja tržnice obavlja se redovno čišćenje, pranje i dezinfekcija prostora.

Također, Stožer civilne zaštite Međimurske županije ovim putem moli sve građane da poštuju sve upute struke, paze na zaštitu sebe i svojih obitelji te se ponašaju sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

UO za poslove župana

(mk)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja