27.2 C
Čakovec
27. rujna 2024
Međimurje Press
Društvo

„Ništa ne govori bolje o čovjeku, nego njegov odnos prema starijima“

Dom za starije i nemoćne osobe Čakovec  obilježiti će Međunarodni dan starijih osoba ,1. listopada 2024. prigodnim programima koji su već započeli danas, 27.rujna 2024. godine, pjesmom i druženjem sa Zborom umirovljenika grada Čakovca.

Nadalje pripremamo programe koji će se odvijati već od ponedjeljka 30.rujna.2024. godine, u središnjem prostoru Doma za starije i nemoćne osobe, Matice Hrvatske 1, s početkom u 10 sati,  interaktivnom radionicom „Dosjećanja“ koju će održati djelatnice Obiteljskog centra iz Čakovca, Lidija Vinković i Josipa Krsnik, zatim u utorak, 1. listopada već tradicionalno u Domu i Depadansi doma u Čakovcu, organizira se mjerenje krvnog tlaka i glukoze u krvi kojeg provode učenici Srednje škole Čakovec, smjera medicinski tehničari/sestre s voditeljicom Renatom Tisaj .

Nakon toga u 10.00 sati nastupa zbor i glazbena sekcija Srednje škole Čakovec s voditeljicom Petrom Horvat. U srijedu, 2.listopada u 10 sati u posjetu dolazi dječji vrtić Cvrčak skupina Prstići s voditeljicama Gordanom Pevec i Melanijom Kolmanić koja je za korisnike pripremila zabavni program.

Što se tiče Depadanse doma, u posjet našim korisnicima na sam Dan starijih osoba dolazi dječji vrtić Vjeverica, VI a skupina sa voditeljicama Mirelom Topolnjak i Suzanom Kovač, dok će u srijedu, 2.listopada djelatnice Obiteljskog centra iz Čakovca, Kristina Zorčec i Dijana Bačani održati interaktivnu radionicu „Kvaliteta života starijih osoba“.

PROGRAM:

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE ČAKOVEC, Matice hrvatske 1

Ponedjeljak, 29.9.2024. – 10:00 sati – Interaktivna radionica „Dosjećanje“ (Obiteljski centar Čakovec – Lidija Vinković i Josipa Krsnik)

Utorak, 1.10.2024. 07:30-10:00 Mjerenje krvnog tlaka i glukoze u krvi (Srednja škola Čakovec, smjer medicinska sestra/tehničar pod vodstvom Renate Tisaj)

10:00-11:00 Nastup zbora i glazbene sekcije Srednje škole Čakovec (pod vodstvom Petre Horvat)

Srijeda, 2.10.2024. 10:00-11:00 Nastup DV Cvrčak, skupina Prstići (odgajateljice Gordana Pevec i Melanija Kolmanić)

DEPADANSA DOMA, Ivana Mažuranića 6A

Utorak, 1.10.2024. Nastup DV Vjeverica VI a skupina (odgajateljice Mirela Topolnjak i Suzana Kovač)

Srijeda, 2.10.2024. Interaktivna radionica „Kvaliteta života starijih osoba“ (Obiteljski centar Čakovec – Kristina Zorčec i Dijana Bačani).

Ravnateljica, Suzana Belović,  dipl.soc. radnica

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja