13.9 C
Čakovec
28. rujna 2024
Međimurje Press
Glazba

U prodaji su ulaznice za show Bob the Drag Queen “This Is Wild!”! Dio kapaciteta razgrabljen u pretprodaji!

Veliki interes za nastup zvijezde “Ru Paul’s Drag Race” 25. siječnja u Zagrebu!

U prodaji su ulaznice za jedan od najiščekivanijih događaja sezone – Bob the Drag Queen “This Is Wild!”. Najava dolaska megazvijezde i pobjednice planetarno popularnog showa “Ru Paul’s Drag Race”, koja u Zagreb stiže neposredno nakon gostovanja na Madonninoj “The Celebration Tour”, izazvala je ogroman interes te je dio kapaciteta brzinski prodan već tijekom pretprodaje.

Bob The Drag Queen kreće na svoju prvu samostalnu svjetsku stand-up comedy turneju “This Is Wild!”, a  s kojom će se u subotu 25. siječnja 2025. godine, zaustaviti u zagrebačkom Kinu SC.

Ova turneja velika je prekretnica za Bob the Drag Queen čija karijera je nakon pobjede na showu “Ru Paul’s Drag Race” rezultirala nagradama Peabody, GLAAD Media te Television Academy Honors za sudjelovanje u HBO-ovoj emisiji “We’re Here”. Osim televizijskog uspjeha, Bob je ostavila trag i kao glazbenica debitantskim EP-em “Gay Barz” i kao voditeljica popularnog podcasta “Sibling Rivalry” koji vodi  s Monét X Change.

“This Is Wild!” je show namijenjen starijima od osamnaest godina u kojem će Bob pokazati svu raskoš svojih talenata kombiniranjem stand-up komedije, crowd worka i glazbe, začinjenih njezinom magnetičnom karizmom po kojoj je postala prepoznatljiva.

Bob za sebe kaže da je urnebesna, prekrasna, talentirana i…skromna, a “This Is Wild!” puno je više od stand-up comedy showa – to je avantura i putovanje kroz sve ono što Bob the Drag Queen čini ikonom u svijetu zabave.
Ulaznice su dostupne na Entrio.hr i Entrio prodajnim mjestima. U prodaji je i limitiran broj VIP ulaznica koje uključuju upoznavanje te fotografiranje s Bob the Drag Queen, rani ulaz i najbolja mjesta u dvorani. VIP ulaznice bit će dostupne isključivo putem online prodaje. Kupci VIP ulaznica o detaljima meet & greeta bit će obaviješteni naknadno putem e-maila.

Show Bob the Drag Queen “This Is Wild!” u Hrvatsku dovode Aquarius Records i Spindrift Promotions u čijoj organizaciji su već nastupila svjetski poznata imena poput Jimmyja Carra, Briana Coxa, Eddieja Izzarda, Daniela Slossa, Dylana Morana i brojna druga. Show će biti izveden u potpunosti na engleskom jeziku.

Promo vizuale preuzmite na linku: https://we.tl/t-QbpPJxRUf7

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja