Međimurje Press
Showtime

Počinje Festival tata 2024 – Foto natječaj slavi brižno očinstvo!

Najavljujemo početak Festivala tata 2024, jedinstvenog događaja u Hrvatskoj koji slavi brižno i aktivno očinstvo. Festival se održava od 2017. godine i prvi je takve vrste u našoj zemlji, usmjeren na promicanje ravnopravnog uključivanja očeva u obiteljski život i odgoj djece.

Središnji događaj Festivala tata je foto natječaj, u kojem pozivamo sve očeve da pokažu svoju uključenost u obiteljske obveze i svakodnevne trenutke provedene s djecom. Cilj festivala je istaknuti dobrobiti aktivnog očinstva i partnerstva ne samo za djecu i obitelj, već i za same muškarce, naglasiti važnost očinskog dopusta te promicati pozitivno roditeljstvo kao dio prevencije protiv nasilja.

Kako sudjelovati u foto natječaju?

1. Objavite fotografiju na svom Facebook ili Instagram profilu.
2. Dodajte kratki opis uz fotografiju – predstavite se, opišite trenutak koji ste zabilježili ili podijelite zabavne zajedničke zgode sa svojim djetetom.
3. Dodajte hashtagove #festivaltata i #buditata.
4. Na Facebooku označite @Festivaltata, a na Instagramu @festivaltata.
5. Provjerite da je vaša objava javna.

Natječaj traje od 4. listopada do 4. studenog 2024., a tijekom tog razdoblja javnost će moći glasovati za svoje omiljene fotografije putem Facebooka i Instagrama Festivala tata. Fotografski sadržaj bit će objavljen na oba profila, a svi “lajkovi” će se zbrajati.

Autori pet fotografija s najvećim brojem lajkova osvojit će prigodne nagrade. Osim toga, stručni žiri Festivala tata odabrat će pet najboljih fotografija, čiji će autori također biti nagrađeni.

Pozivamo sve tate da se pridruže ovom natječaju i pokažu kako brižno očinstvo izgleda u praksi. Uključite svoju obitelj i prijatelje te sudjelujte u stvaranju pozitivnih promjena i jačanju svijesti o važnosti aktivnog očinstva.

Više informacija možete pronaći na webu, Facebooku ili Instagramu.

Tabita Crnoja

 

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja