Međimurje Press
Glazba

Bi li išli na koncert obožavanog benda da svira samo zadnji album? Mislim da ne. 😔

Prošli tjedan, danas

Jedan od najiščekivanijih koncerata u 2022. kod nas je definitivno Iron Maiden. Ovaj su tjedan najavili kako spremaju “Senjutsu” turneju, odnosno, turneju na kojoj će svirati cijeli zadnji album. Takve stvari publika, zapravo, ne voli. Publika želi čuti pjesme koje obožavaju. Maideni pak žele promovirati novi album. Kakav je kompromis? Maideni će raditi takvu turneju po klubovima, dakle, znatno manjeg kapaciteta, a veliki gig koji dolazi kod nas to ipak neće napraviti, ne žele naljutiti fanove. No, kompromis je – prve tri stvari koncerta će biti sa zadnjeg albuma. Iz usta Brucea Dickinsona.

U zraku je ta ogromna želja za koncertima, ta situacija gdje smo mislili da smo na putu rješenja epidemije, a brojke zaraženih rastu. Ogroman je broj najavljenih turneja koje su bile već odgađane (Harry Styles najavio 2022.),, a šta je, recimo, sa INmusicom?

Ove godine dolaze i, česti nam gosti, škotski Franz Ferdinand. Ovaj put solo gig. Frontmen Alex Kapranos i basist Bob Hardy su se i javili Zoomom. Kako to i priliči radu od doma, Alex se javio u bademantilu. Lol. Intervju.

Ako misliš da si jedina osoba koja ne može čuti Bonu Voxa, razmisli još jednom, jer ni sam Bono Vox to ne može. Izjavio je to u podcastu kojeg je radio nedavno.

Najtužnija vijest tjedna je kako je preminuo legendarni Meat Loaf. Obožavana “štruca”, pjevač i glumac, obilježio je jednu lijepu eru. Počivao u miru.

Ispod pulta kurira najbolje nove singlove s naših prostora, šest novih singlova je upalo ispod pulta: trap s Kozari boka 30Zona, novi talent kojeg ćemo više pratiti Eyevan, Hiljson s remixom Bebice, trenutno upitni Tram11, Barbara Munjas i Mr. Lee i Ivanesky. Preslušaj i odaberi favorita!

Aktualni singl tjedna ima Noelle s pjesmom “Mogu ja to”. Pjesmu koju je napravila za 10 godina svog plesnog studija.

Test osobnosti: Koji si muzičar?

fanclub (15-20% popust) na partnerske koncerte: 

  • November fest: TBF, Elemental, Neno Belan, Silente, 18-19.2. 2022., Dom sportova, Zagreb
  • AntiValentinovo: Let 3 + Živo blato, 25.2.2022., Boćarski dom, Zagreb
  • Still Corners, 18.4.2022., Boogaloo, Zagreb
  • KISS, “End of the Road World Tour”, 9.7.2022. Arena, Zagreb

Promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub do isteka… “zaliha”. Limitirani su na 30 kodova i samo je za najbrže fanove.

His Name Is Robert Paulson. <3

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja