Međimurje Press
Showtime

Kralj dalmatinske fešte Mladen Grdović 30. studenog u Čakovcu!

U sklopu turneje „Evo mene moji ljudi“ kojom slavi 45 godina karijere, Mladen Grdović 30. studenog stiže u Čakovec, gdje će održati veliki koncert u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu, s početkom u 20 sati.

Miljenik međimurske publike u Čakovcu će na ovom slavljeničkom koncertu pjevati uz brojne posebne goste – na sceni će mu se pridružiti Zlatko Pejaković, Ivan Zak, Lidija Bačić, Davor Borno, Alka Vuica, Frano Pehar i Tarapana i međimurski pjevač Ivan Mezga.

O tome koliko Grdovića voli međimurska publika govori i činjenica da se za svaki njegov koncert u Međimurju do sada tražila ulaznica više, a za koncert koji je pred nama već sada vlada veliki interes.

Uz aktualni hit „Sveta zemlja Dalmatina” koji je osvojio srca publike u rekordnom roku, Mladen Grdović je kroz godine svojoj vjernoj publici darovao niz bezvremenskih hitova. Pjesme kao što su „Evo mene moji ljudi”, „Dalmatinac sam”, „Nije u šoldima sve”, „Oči boje lavande”, „Tu je moj dom”, „Bolje živim nego ministar”, „Sve za ljubav”, „Bacit ću mandolinu” i mnoge druge ispisale su povijest hrvatske zabavne glazbe, a sve će ih međimurska publika imati priliku čuti na velikom koncertu u Čakovcu 30. studenog.

Dalmatinska fešta koju ovaj karizmatični Zadranin i apsolutni kralj zabave priprema u srcu Međimurja jamči nezaboravan provod za sve generacije publike, a fanovima preostaje da požure po svoje ulaznice na ova prodajna mjesta u Čakovcu:

  • TISAK Plus Čakovec, Ul. kralja Tomislava 18,
  • Sun Travel j.d.o.o., Ul. kralja Tomislava 13,
  • BP PETROL CRODUX ČAKOVEC, Južna obilaznica, Kalnička 65.

Ulaznice se također mogu kupiti putem online prodaje u sustavu Eventim.hr.

Kora Dilić

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja